2022-01-10 07:49:13• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Ez a nap harmóniát hoz az életedbe

Napi horoszkóp január 10-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint a Nap és a Neptunusz fényszöge hat ránk erőteljesen, emiatt nem indul túlságosan lendületesen ez a hét. A Kosnak nincs ínyére ez az enerváltság, és ma valóban te leszel szinte az egyetlen, aki mozgásba tudja hozni a dolgokat.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Hold már a Bika jegyében van, emiatt, bármilyen fáradt is vagy, mégis jókedvűnek, kiegyensúlyozottnak érzed magad. Igazán tudod élvezni és értékelni az élet apró örömeit, egy közös főzőcskézést a pároddal vagy egy baráttal, vagy egy szép sétát a természetben. Szakíts ezekre időt a munka mellett is


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ez a nap harmóniát hoz az életedbe, melynek előfeltétele azonban, hogy megköss egy kisebb kompromisszumot, vagy gyakorolj gesztust valaki felé. Sokat segíthet a folyamaton, ha világosan kimondod, amit a másik hallani szeretne.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Egy erős kötelék még erősebbé válik valakivel, aki az életed egyik legfontosabb kapcsolódását jelenti. Ma ugyanis az illető egy őszinte és bensőséges problémát oszthat meg veled, és ön valószínűleg azzal tudsz a legtöbbet tenni érte, ha figyelmesen végighallgatod.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Érdemes ma minél több időt szentelni az örömöknek! A munka úgyis nehezen megy. Teljesen feleslegesen gyötröd magad vele, amikor egy másik nap, egy fél délelőtt többet végzel… ha megteheted, lógj!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Zavarba ejt, hogy nem az elképzeléseid szerint alakulnak a dolgok, pedig hidd el, jó is kisülhet belőle. Nem ártóak ugyanis ezek a hatások, csak éppen nem kedveznek a racionális megfontolásoknak. Engedd ki a kezedből az irányítást!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A mai napot egy új ismeretség teheti izgalmassá, amely talán elsősorban a munkáddal lehet kapcsolatos, de a történetnek lehet egy magánéleti vetülete is. Bármi is lesz, az érzelmek jelentős szerepet fognak játszani az ezzel kapcsolatos döntéseidben.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Nap és a Neptunusz fényszöge kissé elhomályosítja amúgy pengeéles ítélőképességedet, emiatt ma jobb, ha nem hozol gyorsan döntést, sem helyzetekről, sem emberekről. Csak megfontoltan haladj!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ma az érzelmek és az intimitás a hangsúlyos, így alakítsd úgy az eseményeket magad körül, hogy legyen idő és hely mindezekben egy kicsit elmélyedni. Ha friss párkapcsolatod van, úgy érezheti, a másik teljesen elbűvöl.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ma egy félreértés vagy egy szándékos félrevezetés okozhat némi feszültséget a számodra, de nagyon nem mindegy, hogy hogyan viszonyulsz a dolgokhoz. Ha nem vagy teljesen biztos abban, hogy igazságos és helyénvaló, amit mondani készülsz, inkább ne is mondd el. Nehogy azután megbánd


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Jó hírt kaphatsz, ami nyugalmat, derűt és elégedettséget hozhat az életedbe. Remek időszak lesz ez arra is, hogy egy kicsit még közelebb kerülj valakihez, aki fontos a számodra és együtt örüljetek a pozitív fejleményeknek.


Halak: II. 19. - III. 20.

Néha, amikor körülöttünk felcsap egy vita, vagy feszültség, jobb kimaradni a sűrűjéből és a partvonalról figyelni, hogyan alakulnak az erőviszonyok. Ma jó esély van egy feszültség kirobbanására körülötted, neked pedig jó lenne óvakodni az ügyben az állásfoglalástól...

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: